Af hjertet Tak!

TAK TAK TAK....

ja, det kan vist ikke siges for tit i disse tider! 

Det var lidt en "streg i regningen", at "Danmark skulle lukke ned iden" - det havde vi ikke lige planlagt, da vi åbnede slut august.

Men ingen udfordring er for STOR - ej heller ikke denne...

"Juleferien" blev omdannet til en "Taste-ferie" og i samarbejde med Christina fik vi uploadet og tilrettet alle vores varer fra den fysiske butik, til at ligge på webshoppen. Det viste sig at det skulle være arbejdet værd. Hold nu op, hvor har vi pakket og sendt ud - faktisk i hele Danmark.

De fleste er selvfølgelig landet i Kalundborg og omegn også en del til Køge (mit hood) - men med lidt professionel hjælp fra min gode ven Casper, ja så røg vi også i "Googleshopping" og det i samarbejde med Facebook - ja så lykkedes på få dage at komme godt ud i det danske land. TAK Casper for dig!

Til mine tålmodige piger fra butikken, Iben, Jasmin og Liva - som er hjemsendte... ligeledes TAK for jeres forståelse og tålmodighed!

Varer er blevet talt op og flyttet rundt - pakket og skrevet med kunder og meget meget mere... Christina du er min uundværlige samarbejdspartner. TAK for dig!

Måske det er på sin plads at sende en TAK til min søde husbond for hans store overbærenhed og tålmodighed med mig - igen ;-) og selvfølgelig til mine søde unger.

Til sidst men ikke mindst - TAK for jer kunder, gæster, venner eller hvad vi nu ynder at kalde jer - UDEN jer INGEN os - derfor "DIN & MIN" butik.

TAK FOR JER!

Kærligst Mette


Skriv en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres